У деокупованій громаді на Миколаївщині відновили дев'ять мостів та систему водопостачання

У деокупованій громаді на Миколаївщині відновили дев'ять мостів та систему водопостачання

Відео
Укрінформ
У деокупованій Снігурівській громаді на Миколаївщині відновлено сім мостів автомобільного сполучення і два пішохідні, а також систему водопостачання.

Про це йдеться у відеозвіті голови Снігурівської міської військової адміністрації Івана Кухти, опублікованому у Фейсбуці голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма, передає Укрінформ.

«Наші мости, будинки та дороги дуже постраждали як під час окупації, так і після підриву росіянами Каховської ГЕС, коли було затоплено 13 населених пунктів, 375 будинків зруйновані частково або повністю. Наразі ми вже відновили сім мостів автомобільного сполучення і два пішохідні», - сказав Кухта.

За його словами, це сталося завдяки 36 Конотопському шляхо-відновлювальному полку, АВТ-Баварія, платформі UNITED24 та Миколаївській ОВА.

Кухта також наголосив, що на сьогодні майже повністю відновлене і водопостачання у місті Снігурівка, яке було зруйноване обстрілами. Окрім централізованого водопроводу, відкрили п’ять свердловин, які забезпечують три мікрорайони міста питною водою.

Читайте також: Чехія і Тайвань підписали угоду про відбудову України

Як повідомлялося, у деокупованій Снігурівці запрацював хлібзавод. Також й інший бізнес починає повертатися до громади та відновлювати свою роботу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-