Пошкоджений унаслідок обстрілу термінал «Нової пошти» відбудують

Пошкоджений унаслідок обстрілу термінал «Нової пошти» відбудують

Укрінформ
Пошкоджений унаслідок обстрілу термінал “Нової пошти” в Коротичі на Харківщині буде відбудований.

Про це заявили співзасновники компанії В’ячеслав Климов і Володимир Поперешнюк, передає кореспондент Укрінформу.

“Харківський вантажний термінал почне відновлюватися буквально через день після того, як ми розберемося з уцілілими посилками. Ми будемо намагатися відновитися через кілька місяців”, - сказав Климов.

Він зауважив, що зарано говорити, чи буде відновлено пошкоджений термінал, чи потрібно буде звести новий - висновки щодо стану конструкцій мають надати експерти.

“Але можу сказати, що термінал не знищений повністю. Те, що ми з Володимиром побачили сьогодні вранці, в мене вселяє певний оптимізм, що цей об’єкт буде відновлений. Друга частина цього терміналу, яка отримала теж пошкодження, але операції у ній продовжуються. Тому я думаю, що громада не втратить “Нову пошту” як інвестора та роботодавця”, - сказав Климов.

За його словами, ракетний удар не позначиться на наданні послуг компанією, зокрема в Харківській області.

Читайте також: «Нова пошта» облаштує у терміналах додаткові мінібомбосховища

“Компанія технологічна та адаптивна. Буквально на добу були затримані посилки. А посилки, які вціліли у вантажному терміналі, просто зараз відсортовуються. Те, що ми можемо врятувати, буде перепаковано та відправлено. За інформацією на зараз близько 2700 відправлень ми зможемо перепакувати та доставити з цього зруйнованого термінала. Те, що втрачено через вибух і пожежу, буде компенсовано клієнтам”, - сказав Климов.

Співзасновник припустив, що знищено кількасот посилок.

За інформацією співзасновників, збитки компанії внаслідок російської агресії становлять близько мільярда гривень, і це без урахування частково зруйнованого термінала в Коротичі.

Читайте також: У «Новій пошті» спростували російські фейки щодо «зброї» в обстріляному терміналі

Як повідомлялося, ввечері 21 жовтня російська армія вдарила двома ракетами типу С-300 по терміналу "Нової пошти" в смт Коротич Харківської області. Загинули шестеро людей, ще 17 зазнали поранень.

Фото: Телеграм Ігора Терехова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-