В Ірпені відновлять ще один багатоквартирний будинок

В Ірпені відновлять ще один багатоквартирний будинок

Укрінформ
В Ірпені Київської області відновлять ще один багатоквартирний будинок за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація.

В Ірпені на Гостомельському шосе відновлюють ще один багатоквартирний житловий об'єкт. Капітальний ремонт виконують за рахунок коштів Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. У будинку на 42 квартири до війни мешкали 126 людей, ідеться у повідомленні.

Під час активних бойових дій на Київщині будівля значно постраждала. Були пошкоджені фасад, зовнішні стіни та перекриття, вибиті вікна і двері, понищені квартири, а також пошкоджені інженерні мережі.

Як зазначили в КОВА, роботи з відбудови вже тривають. Передбачено демонтувати пошкоджені частини будинку, відновити й утеплити фасад і зовнішні стіни, влаштувати понищені перекриття. Також у будівлі замінять вікна і двері, виконають опорядження внутрішніх приміщень.

Читайте також: На Київщині відбудували понад 100 зруйнованих росіянами медзакладів

У пошкоджених квартирах влаштують внутрішні електричні мережі, водопостачання й опалення.

Як повідомляв Укрінформ, в Ірпені розпочалися роботи з будівництва нового корпусу дитячого садка, який значно постраждав на початку повномасштабного вторгнення Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-