У Макарові на Київщині розпочали відбудову пошкодженого багатоквартирного будинку

У Макарові на Київщині розпочали відбудову пошкодженого багатоквартирного будинку

Укрінформ
У селищі Макарів Київської області розпочали відбудову багатоквартирного житлового будинку, пошкодженого внаслідок агресії Росії.

Про це у Телеграмі повідомила пресслужба Київської обласної військової адміністрації, передає Укрінформ. 

У Макарові за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії розпочали відбудовувати багатоквартирний житловий об'єкт, пошкоджений унаслідок військової агресії РФ”, - йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що 5-поверхова будівля за адресою: вул. Садова, 1 значно постраждала, особливо – один із під’їздів.

На об'єкті ведуться активні відновлювальні роботи. Заплановано зробити капітальний ремонт пошкодженого під’їзду: відновити фундамент, зовнішні й внутрішні стіни, міжповерхові перекриття; відремонтувати та оздобити сходи і міжповерхові сходові майданчики; встановити квартирні двері; виконати внутрішнє опорядження; відновити поквартирне індивідуальне опалення.

Читайте також: Реалізація «єВідновлення» сприятиме тому, аби люди залишилися жити в Україні - Шмигаль

В усьому будинку встановлять вікна і двері, відремонтують дах, балкони, відновлять усі пошкоджені комунікації та утеплять фасад і горищне перекриття.

Як повідомляв Укрінформ, у Макарівській громаді Київської області запрацював відновлений Ситняківський ліцей, його капітально відремонтували після пошкоджень унаслідок авіаудару.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-