Харків готовий пропонувати інвесторам амбітні проєкти відбудови - ОП

Харків готовий пропонувати інвесторам амбітні проєкти відбудови - ОП

Фото
Укрінформ
Харків готовий пропонувати цікаві та амбітні плани для потенційних інвесторів, а міжнародні партнери уже цікавляться чинними й майбутніми проєктами.

Про це розповів заступник керівника Офісу Президента Олексій Кулеба у Телеграмі за підсумками інвестиційного форуму "Kharkiv:Restart", передає Укрінформ.

"Харків згуртований та оптимістичний. І цим настроєм зарядив не лише мене, а й усіх гостей форуму. Міжнародні партнери вже зараз з цікавістю сприймають як діючі, так і майбутні проєкти, а місто готове боротись за майбутніх інвесторів і пропонувати цікаві та амбітні плани для реалізації", - зазначив він.

Читайте також: У ліцеї на Київщині відремонтували укриття, де одночасно можуть перебувати 400 дітей

За словами заступника очільника ОП, на форумі були присутні представники центральної влади та депутати, а також потенційні інвестори, міжнародні партнери, представники міст-побратимів Харкова, а також місцеві підприємці, айтівці та представники індустріального сектора.

Кулеба підкреслив, що незламний Харків росіяни обстрілюють та намагається знищити, але місто не лише працює на перемогу та мріє про майбутнє мирне життя, а вже зараз розробляє плани з відновлення, розбудови бізнесу та залучення інвестицій.

Він зауважив, що перші результати відновлення вже видно, воно вже розпочалося і активно продовжуватиметься, а наразі в місті та області реалізуються проєкти з відновлення.

Читайте також: Органи соцзахисту мають отримати доступ до реєстру зруйнованого житла - Верещук

"Впевнений, що Харків обов’язково стане моделлю відновленого міста, яке поєднує в собі безпеку, інновації та відкритість для всіх громадян. У своєму виступі наголосив на необхідності створення безпечного та інклюзивного простору для харків’ян, розвитку інфраструктури та впровадженню сучасних підходів, в тому числі використання інноваційних та екологічних зелених технологій", - відзначив Кулеба.

Заступник керівника ОП переконаний, що у Харкова є все для того, аби досягти успіху, - підтримка державної влади, креативні та ініціативні люди, які живуть у місті, а також інтерес з боку інвесторів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-