GE Vernova допоможе з відновленням українських ГЕС

GE Vernova допоможе з відновленням українських ГЕС

Укрінформ
ПрАТ "Укргідроенерго" та підрозділ компанії General Electric підприємство GE Vernova домовилися про співпрацю у відновленні українських гідроелектростанцій.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Укргідроенерго у Телеграмі.

"Укргідроенерго підписало меморандум про співпрацю з GE Vernova щодо відновлення об’єктів української гідроенергетики. У меморандумі визначені наміри компаній співпрацювати у відновленні об’єктів гідроенергетики України, зокрема Каховської ГЕС", - йдеться у повідомленні.

GE Vernova - це об’єднані підрозділи GE Digital, Renewable Energy та GE Power. Підприємство орієнтується на рішення, які прискорюють декарбонізацію енергетики. Зокрема, GE Vernova модернізовує та забезпечує обслуговування гідроелектростанцій у Канаді, Китаї, Норвегії.

"Будемо раді бачити вас нашими партнерами з огляду на необхідність відновлення Каховської гідроелектростанції та інших об’єктів, які постраждали від російських ракет. Запрошую до динамічної співпраці, адже вже до кінця року ми повинні мати чіткий план виконання робіт", - зазначив директор Укргідроенерго Ігор Сирота під час підписання меморандуму.

Читайте також: Екологічні збитки внаслідок вторгнення РФ сягнули $57 мільярдів - Міндовкілля

Повідомляється, що генеральний директор GE Vernova Hydro Power Фредерік Ріб’єрас висловив готовність GE Vernova брати активну участь у відбудові української гідроенергетики.

Як повідомлялося, 22 серпня ПрАТ "Укргідроенерго" та Секретаріат Енергетичного співтовариства підписали меморандум про співпрацю у позовах компанії проти Росії щодо відшкодування збитків українським гідроелектростанціям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-