Уряд розширив перелік бізнесів, які можуть стати партнерами програми єВідновлення

Уряд розширив перелік бізнесів, які можуть стати партнерами програми єВідновлення

Укрінформ
Кабінет Міністрів збільшив до 15 позицій перелік бізнесів, які можуть доєднатися до програми єВідновлення.

Про це повідомив віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Телеграмі, передає Укрінформ.

Зокрема, до програми єВідновлення можуть долучатися бізнеси з МСС-кодами: 1750 – підрядники теслярських робіт, 5074 – обладнання для водопроводу та опалювальної системи, 1731 – підрядники з електрики, 1771 – підрядники з бетонних робіт, 5713 – покриття для підлоги та інші.

«Класна можливість для українських підприємців взяти участь у відновленні країни та допомогти людям відремонтувати або відбудувати власні домівки. Не важливо, маєте ви великий будівельний бізнес чи маленький магазин, — ставайте учасниками єВідновлення. Головне, щоб МСС-код вашого бізнесу відповідав критеріям програми», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Кошти на ремонт житла за програмою «єВідновлення» отримали вже 12 тисяч родин

Як повідомлялося, 10 травня 2023 року стартував проєкт єВідновлення. Кожен громадянин, чиє житло було пошкоджено внаслідок збройної агресії РФ, може подати заяву на отримання державної допомоги на поточний ремонт житла. У бізнесу, який займається продажем будівельних матеріалів та наданням послуг з ремонту житла, є можливість підключитись до програми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-