Посли G7 ознайомилися з ходом ремонту на магістральній підстанції «Укренерго»

Посли G7 ознайомилися з ходом ремонту на магістральній підстанції «Укренерго»

Фото
Укрінформ
Посли країн G7 відвідали одну із найбільш постраждалих через обстріли магістральних підстанцій НЕК «Укренерго», де ознайомилися із ходом відновлювальних робіт.

Про це у Фейсбуці повідомив голова правління компанії Володимир Кудрицький, повідомляє Укрінформ.

«Разом з віцепрем’єр-міністром з відновлення України, міністром розвитку громад, територій та інфраструктури Олександром Кубраковим та головою Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафою Найємом ми показали послам країн G7 хід відновлювальних робіт на одній з найбільш постраждалих від російських обстрілів магістральних підстанцій “Укренерго”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Державна транспортна служба відновила вже 69 зруйнованих унаслідок воєнних дій мостів

Як зауважив Кудрицький, партнерам України, які надають обладнання та кошти для забезпечення сталого електропостачання для мільйонів українських споживачів, важливо розуміти реальну ситуацію з готовністю до зими.

«Адже наш досвід та спроможність протистояти ворожим ударам стає важливим і для протоколів енергетичної безпеки наших партнерів», - зазначив керівник Укренерго.

Також він наголосив, що під час візиту були обговорені питання прискорення співпраці і спрямування ресурсів на усунення найбільш вразливих місць в енергосистеми з послом США Бріджит Брінк, послом Японії Кунінорі Мацудою, послом Франції Гаелєм Весьєром, першим секретарем посольства Італії Федеріко Серджо Ніколачі, а також з директором агентства USAID Джимом Хоупом.

Читайте також: Фінансування проєкту відбудови за принципом «краще, ніж було» скоротили на ₴1,5 мільярда - Найєм

Як повідомлялося, НЕК "Укренерго" у ході підготовки до майбутнього опалювального сезону готує резервні схеми живлення споживачів та запас обладнання для ремонтів.

Фото: Volodymyr Kudrytskyi, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-