На Миколаївщині встановили нову водонапірну вежу замість пошкодженої росіянами

На Миколаївщині встановили нову водонапірну вежу замість пошкодженої росіянами

Фото
Укрінформ
На Миколаївщині встановили нову водонапірну вежу замість пошкодженої росіянами, яка забезпечить питною водою понад 1 700 жителів Галицинівської громади.

Про це повідомила пресслужба облдержадміністрації у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"У Галицинівській громаді встановлено водонапірну вежу обʼємом 25 кубометрів, яка забезпечить питною водою більш як 1 700 місцевих жителів. Гідротехнічну споруду передало Управління ООН з обслуговування проєктів (UNOPS) коштом Embassy of Denmark in Ukraine", - йдеться у повідомленні. Зазначається, що цей проєкт є прикладом успішної співпраці із зарубіжними партнерами. Саме завдяки їм є можливість вирішувати актуальні проблеми та покращувати життя громад, які постраждали через російську військову агресію.

Читайте також: У Бишеві на Київщині стартувала відбудова дитсадка, зруйнованого росіянами

За словами голови громади Івана Назара, водонапірна вежа була пошкоджена внаслідок обстрілів військ РФ. Тепер, після встановлення нової споруди, у населеному пункті розпочнеться відновлення централізованого водопостачання.

Як повідомлялося, на Миколаївщині за рахунок закордонних донорів відкрили мобільну станцію очищення води для мешканців Єланецької громади вартістю у $75 тисяч. 

Фото: Миколаївська ОВА, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-