В Ірпені готують до відновлення будинок, знищений російськими загарбниками

В Ірпені готують до відновлення будинок, знищений російськими загарбниками

Укрінформ
В місті Ірпінь Київської області готують до відновлення ще один багатоквартирний будинок, зруйнований унаслідок повномасштабного вторгнення російських загарбників.

Як передає Укрінформ, про це Київська обласна військова адміністрація в повідомляє в Телеграмі.

Зазначається, що це пошкоджений внаслідок бойових дій будинок на вул. Миру, 16. В ньому три під'їзди з шести зазнали значних пошкоджень.

Начальник КОВА Руслан Кравченко зауважив, що вже розроблено проєктно-кошторисну документацію і будинок буде включений до переліку об'єктів, які будуть відновлені за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Так, капітальний ремонт будинку передбачає демонтаж 4-6 під’їздів та їх подальшу повну відбудову з оновленням мереж життєзабезпечення та опорядження, відновлення пошкоджених квартир. Також буде відновлено покрівлю.

Читайте також: В Ірпені за програмою єВідновлення вже виплатили майже ₴89 мільйонів компенсації

Крім того, за його словами, передбачені заходи з енергозбереження. Запланований ремонт опорядження внутрішніх приміщень загального користування і вхідних груп, буде встановлено енергоефективне освітлення, проведені заходи із благоустрою з урахуванням принципів безбар’єрності.

Як зауважив Кравченко, у підвальному приміщенні облаштують укриття.

Як повідомляв Укрінформ, в Ірпені на Київщині відбулося відкриття відбудованого коштами Литви дитячого садка “Рута”, який торік майже повністю зруйнували росіяни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-