На Чернігівщині відкрили рух мостом через річку Снов

На Чернігівщині відкрили рух мостом через річку Снов

Укрінформ
На Чернігівщині відкрили міст через річку Снов, один із наданих французькою гуманітарною місією; міст забезпечить пряме сполучення обласного центру з північними громадами.

Про це у Фейсбуці повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури, передає Укрінформ.

«Новий міст через річку Снов на Чернігівщині забезпечить пряме сполучення обласного центру з північними громадами – Новгород-Сіверським, Сосницею та Меною», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що споруджений міст – третій та найбільший із наданих Україні французькою гуманітарною місією (CDCS). Збірна металева конструкція була виготовлена за індивідуальними параметрами у Франції. Там же на неї одразу нанесли шар дорожнього покриття.

Читайте також: Відкрили міст через річку Ірпінь - пряме сполучення між Києвом та Фастовом відновлене

Підготовчі роботи з монтажу мосту розпочалися взимку. Окрім спорудження мостового переходу, будівельники відремонтували під'їзні шляхи до нього, встановили всі засоби для безпеки дорожнього руху, металеве барʼєрне огородження, знаки, нанесли розмітку.

У Мінвідновленні зауважують, що новий міст дозволить забезпечити стабільний рух вантажівок до Чернігова, адже тепер немає потреби їхати 100 км в об’їзд.

Як повідомлялося, Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України отримало від CDCS три збірних мости, виготовлені компанією Matière за індивідуальними параметрами. Спорудити два перших мости вдалося у лютому цього року на дорозі Р-69 Київ – Вишгород – Десна – Чернігів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-