Нідерланди відкрили грантову програму для відбудови України

Нідерланди відкрили грантову програму для відбудови України

Укрінформ
Нідерланди відкрили програму субсидування голландських та міжнародних компаній і громадських обʼєднань, які хочуть брати участь у відновленні України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Нідерландське агентство з питань підприємництва.

«Можна подати заявку на мінімальний грант у розмірі 500 тис. євро для проєкту та максимальний - 5 млн євро. Можна отримати відшкодування до 100 відсотків загальних прийнятних витрат за кожним проєктом», - ідеться у повідомленні.

У 2023 році цією програмою передбачено субсидування на 25 млн євро. Розподіл грантового бюджету серед заявок, які будуть подані, відбудеться в порядку живої черги та на основі семи критеріїв, де критерій "вплив та інновації" матиме найбільший коефіцієнт.

Читайте також: Кабмін перерозподілив ₴1,7 мільярда на проєкти відновлення - Шмигаль

Досвід нідерландських компаній та організацій може бути особливо цінним для України у секторах забезпечення доступу до питної води, базової медичної допомоги або поліпшення якості продуктів харчування, тому програма надаватиме субсидії саме у цих сферах.

Як повідомлялося, Нідерланди виділяють Україні 100 млн євро через механізм Світового банку на гарантії для фінансування сільського господарства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-