На Харківщині відбудову пошкоджених обстрілами об’єктів мають завершити восени

На Харківщині відбудову пошкоджених обстрілами об’єктів мають завершити восени

Фото
Укрінформ
У Дергачівській та Малоданилівській громадах Харківської області відбудову пошкоджених обстрілами об’єктів мають завершити восени.

Про це йдеться на сайті Харківської ОВА, передає Укрінформ.

“Усі об’єкти мають бути завершені восени. Це питання на контролі начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Над відновленням кожного багатоквартирного будинку працює окрема бригада. Частково підсилюється фундамент, ремонтуються покрівля та дахи, облаштовується вхідна група та фасади. Люди мають бути з теплом та дахом над головою ще до настання холодів”, – поінформував заступник начальника Харківської ОВА Михайло Харнам.

За його словами, це 19 будівельних об’єктів, серед яких 17 багатоквартирних будинків та 2 амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Також він додав, що за потреби у будівлях замінюють вікна, двері, балконні блоки. Поновлюють інженерні комунікації тощо. У планах – здійснити благоустрій прибудинкової території.

Читайте також: У Посад-Покровському на Херсонщині почали відбудовувати житло

Крім цього, тривають аварійно-відновлювальні роботи в амбулаторіях у Черкаській Лозовій та селищі Лісному, приміщення яких також постраждали від атак ворога.

Як повідомляв Укрінформ, на Харківщині планують відбудувати Дергачівський будинок культури, пошкоджений російською ракетою 13 травня 2023 року. Обласна Служба відновлення та розвитку інфраструктури опублікувала тендер на капітальний ремонт та реставрацію закладу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-