Полтавщина відновила 25 будинків у двох звільнених селах Херсонщини

Полтавщина відновила 25 будинків у двох звільнених селах Херсонщини

Фото
Укрінформ
Полтавщина у рамках програми "Пліч-о-пліч" допомагає відновлювати села Чкалове і Правдине, вже відремонтували 25 будинків.

Про це повідомила Полтавська ОВА, передає Укрінформ.

«Бригади будівельників продовжують роботи у 67 домогосподарствах. Загалом уже відремонтували 25 будинків місцевих мешканців. Дякуємо кожному, хто працює над відновленням країни. Будівельники працюють у складних умовах, але з великою любов'ю до країни та її людей», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, село Правдине Білозерської громади на Херсонщині пережило 9 місяців окупації. До 24 лютого 2022 року в ньому проживали 1500 людей. Росіяни після себе залишили зруйновані будинки, школу, ФАП, дитячий садок.

У Правдиному відремонтували 12 будинків. Бригади фахівців з Полтавщини встановлюють вікна, двері та лагодять дахи й у селі Чкалове Великоолександрівської громади.

Читайте також: На Херсонщині відновили два мости, які були знищені внаслідок російської агресії

У Правдиному і Чкаловому працюють понад 60 спеціалістів будівельної сфери. Роботи тривають: заміняють дахи та вікна в будинках. Роботи планують завершити до початку опалювального сезону.

Як повідомляв Укрінформ, регіони України об'єдналися, щоби відбудувати 26 населених пунктів Херсонщини, які найбільше постраждали від агресії Росії у рамках проєкту "Пліч-о-пліч".

Фото: Полтавська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-