На Київщині за кошти United24 відбудовують 13 багатоквартирних будинків

На Київщині за кошти United24 відбудовують 13 багатоквартирних будинків

Фото
Укрінформ
На Київщині вже проводяться роботи з відбудови 13 багатоквартирних житлових будинків, пошкоджених унаслідок російської агресії, ще на 5 об’єктах роботи стартують найближчим часом.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, передає Укрінформ.

“На Київщині вже розпочалися роботи з відбудови 13 багатоквартирних житлових будинків. На 5 об’єктах роботи стартуватимуть найближчим часом”, - зазначив Кравченко.

Зокрема, роботи ведуться в Ірпені (5 будинків), Гостомелі (3 будинки), Бородянці (2 будинки), селах Мила (2 будинки) і Бузова (1 будинок).

Читайте також: У DREAM зареєстрували понад 8 тисяч ідей та проєктів відбудови

Кравченко зауважив, що відбудова перших трьох будинків розпочалась у травні, а всі роботи планують закінчити до кінця року.

Читайте також: Шмигаль і Федоров відвідали Ірпінь і Гостомель - перевірили відбудову

Загалом у межах проєкту буде відновлено 18 об’єктів за кошти, зібрані на платформі United24. Усі ці будівлі були пошкоджені внаслідок російської агресії.

На ремонт 18 об’єктів уже передали 638,9 млн грн.

Голова ОВА зазначив, що незалежний нагляд за використанням коштів на відновлення та якістю відбудови на всіх етапах реалізує ПРООН.

Як повідомлялося, загалом від початку повномасштабного вторгнення РФ у Київській області зруйновано або пошкоджено понад 27 тисяч об’єктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-