При Мінвідновленні створюють Проєктний офіс DREAM

При Мінвідновленні створюють Проєктний офіс DREAM

Укрінформ
Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури та Агентство відновлення у співпраці з Open Contracting Partnership створюють Проєктний офіс розробки і впровадження цифрової екосистеми управління відновленням DREAM.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу міністерства у Фейсбуці.

«Створення Проєктного офісу дозволить підвищити спроможність держави щодо розробки цифрових інструментів відновлення. Експерти Проєктного офісу посилять команду Міністерства відновлення і пришвидшать повноцінний запуск екосистеми», - зазначив віцепрем’єр-міністр з відновлення – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.

Офіс відповідатиме: за розробку і впровадження функціонала екосистеми DREAM; інтеграцію реєстрів та систем; наповнення сторінок проєктів та громад; створення аналітичних інструментів; залучення ключових користувачів до роботи з екосистемою; комунікація з ключовими стейкхолдерами; проведення навчань з використання екосистеми.

Читайте також: ЄС підтримає відбудову українських містєврокомісар

Очолить його керівник напрямку підтримки України Open Contracting Partnership та співзасновник RISE Ukraine – Coalition for Reconstruction Віктор Нестуля.

Як повідомлялось, у травні в Україні запустили державну електронну екосистему DREAM. Вона надає можливість українцям контролювати кожен етап життєвого циклу проєкту відновлення – від реєстрації пошкоджень і руйнувань, до залучення фінансування, проведення закупівель та будівельних робіт. Система DREAM є «єдиним вікном» для всіх проєктів відбудови.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-