Модульні будинки та соціальне житло: Зеленський подякував власнику Wasatch Group за допомогу Україні

Модульні будинки та соціальне житло: Зеленський подякував власнику Wasatch Group за допомогу Україні

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський зустрівся з американським бізнесменом і меценатом, засновником і виконавчим директором Wasatch Group Деллом Лоєм Хансеном.

Як передає Укрінформ, про це Зеленський написав у Телеграмі.

"Докладно обговорили проєкти, які допоможуть нашим людям швидше повернутися до нормального життя. Wasatch Group у партнерстві з благодійною організацією To Ukraine With Love планує у 2023–2024 роках побудувати в Україні, у Київській області, 600 повністю мебльованих модульних будинків для людей, чий дім був зруйнований війною", - зазначив Зеленський.

Відео: Фейсбук Володимир Зеленський

Як повідомляє сайт Президента, Зеленський подякував Хансену за допомогу Україні та українцям, адже з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну він є активним учасником благодійних проєктів.

"Я знаю, що ви реалізуєте дуже важливі проєкти для підтримки наших людей. Ми дуже цінуємо, що ви інвестуєте саме в життя, у допомогу людям", – наголосив Зеленський.

Зі свого боку Хансен зазначив, що захоплюється лідерством Президента України та всього українського народу в захисті цінностей свободи та демократії, і висловив переконання, що підтримка України в цій боротьбі має залишатися непохитною.

Засновник Wasatch Group презентував Зеленському й проєкт багатоквартирного житлового комплексу "Містечко Хансена", головна ідея якого полягає у створенні великої громади для людей похилого віку, ветеранів війни, удів, сиріт і людей з обмеженими можливостями. Проєкт передбачатиме центри медичного й емоційного догляду, а також фізіотерапію, арттерапію та інші необхідні послуги.

"Це містечко зможе замінити кілька дитячих будинків сімейного типу, зруйнованих під час війни. Ми знаємо, що понад 100 таких закладів були зруйновані, і питанням їх відновлення опікується перша леді України Олена Зеленська", – зазначив Хансен.

Читайте також: Франція допоможе Україні побудувати модульні лікарні - у Лондоні підписали меморандум

Також він розповів Главі держави про ініціативу побудови в кількох регіонах України житлових будинків для людей похилого віку, які залишилися без домівки. Для потреб їх мешканців на безоплатній основі будуть передбачені стоматологічна клініка, перукарські та манікюрні послуги, центр гарячого харчування та кінотеатр.

Зеленський подякував Хансену за цю ідею та таку важливу турботу про людей похилого віку.

Президент також обговорив із засновником Wasatch Group можливість участі його компанії в побудові нових, сучасних реабілітаційних центрів для ветеранів війни, якій держава всіляко сприятиме.

Читайте також: Завдяки UNITED24 на відновлення ліцею на Київщині зібрали $1,25 мільйона

Як повідомляв Укрінформ, 29 червня Президент України Володимир Зеленський зустрівся з 48-м віцепрезидентом США Майком Пенсом, обговорили безпекову співпрацю і питання членства України в НАТО.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-