На Харківщині відновили електропостачання в селі Верхній Салтів

На Харківщині відновили електропостачання в селі Верхній Салтів

Фото
Укрінформ
На Харківщині відновили електропостачання в деокупованому селі Верхній Салтів, де через значні пошкодження, завдані російськими обстрілами, роботи велися з осені.

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба АТ “Харківобленерго”, передає Укрінформ. 

“Фахівці Вовчанського району електричних мереж (РЕМ) повністю відновили електропостачання у селі Верхній Салтів Чугуївського району”, - йдеться в повідомленні.

Як розповів начальник Вовчанського РЕМ Олег Ковальов, енергетики працювали тут з осені минулого року.

Читайте також: U-LEAD допомагає громаді на Харківщині у відновленні після ворожих обстрілів

"Населений пункт був в окупації і дуже постраждав під час активних бойових дій на території громади. Пошкоджень зазнало близько 80% електромережі. Зараз роботи завершено, і Верхній Салтів, де у нас 193 точки обліку, повністю заживлено", - зазначив він.

За словами Ковальова, відновлювати електропостачання було складно через щільну замінованість, а також непросту військову ситуацію.

"Працювали у чіткій взаємодії з саперами. Через обстріли поблизу села деякі ділянки доводилося ремонтувати декілька разів", - зауважив начальник Вовчанського РЕМ.

Як повідомляв Укрінформ, у Харківській області повністю відновили електропостачання у селі Веселе, яке було знеструмлене від початку повномасштабної війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-