Генштаб показав, як українські військові у Британії навчаються веденню бою у лісі

Генштаб показав, як українські військові у Британії навчаються веденню бою у лісі

Фото
Укрінформ
Українські військові у Великій Британії проходять комплексне навчання з ведення позиційних та протизасадних бойових дій в умовах лісу.

Про це повідомила пресслужба Генерального штабу Збройних сил України у Фейсбуці, передає Укрінформ. 

«Заняття з ведення бойових дій в лісистій місцевості - військові інструктори та інструкторки Збройних сил Королівства Швеція в рамках багатонаціональної навчальної операції "ІНТЕРФЛЕКС" з базової загальновійськової підготовки особового складу ЗС України у Великій Британії проводять комплексне тактичне заняття з ведення позиційних та протизасадних бойових дій в умовах лісу», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, повідомляється, що під керівництвом інструкторів Збройних сил Швеції новобранці ЗСУ стають професійно підготовленими та готовими до бойових умов під час захисту України від російського агресора.

Генштаб показав, як українські військові у Британії навчаються веденню бою в умовах лісу / Фото: Генштаб ЗСУ

Зазначається, що ця підготовка дає змогу українським військовим опанувати необхідні тактичні вміння, підвищує безпеку та професіоналізм дій, щоб військовослужбовці могли вправно використовувати отримані тактичні знання для захисту Української держави.

Читайте також: Канадські інструктори вчать новобранців ЗСУ захопленню та утриманню будівель

Окрім того, наголошується, що Королівство Швеція та Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії продовжують підтримувати українців та співпрацюють із міжнародними партнерами, щоб надавати постійну підтримку Україні у відповідь на тривале порушення Росією міжнародного права. 

«Це безцінно, оскільки народ України продовжує боротися за своє право жити в суверенній, незалежній і демократичній державі», - додають в Генштабі.

Як повідомляв Укрінформ, нещодавно у Швеції завершилися навчання військових з України, в рамках яких вони опановували використання бойових машин піхоти CV90.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-