На мосту через Сулу повністю змонтували металеву прогонову будову

На мосту через Сулу повністю змонтували металеву прогонову будову

Фото
Укрінформ
Дорожники повністю змонтували на мості через Сулу, що знаходиться на автодорозі Н-08 Бориспіль-Маріуполь, металеву прогонову будову.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури.

«На мосту через Сулу повністю змонтовано металеву прогонову будову. Роботи виконуються в рамках капітального ремонту частини мосту на автодорозі Н-08 Бориспіль-Маріуполь. Міст забезпечує транспортний зв’язок між північчю, центром, півднем України – Київською, Черкаською, Полтавською, Кіровоградською, Дніпропетровською областями», - йдеться в повідомленні.

В агентстві уточнили, що підрядна організація завершила монтаж деформаційних швів, опорних частин, перильного огородження. Проведений повний демонтаж технологічної естакади та шпунтового огородження. Ширина мосту збільшилася з 6 до 9 метрів.

Наразі роботи на об’єкті тимчасово призупинені у зв’язку з відсутністю частини матеріалів, зокрема гідроізоляційної системи. Роботи будуть відновлені після того, як надійдуть необхідні матеріали. Міст залишається закритим для всіх видів транспорту.

Читайте також: На Інгулецькій зрошувальній системі відбудували два мости

Як повідомлялося, з початку повномасштабного вторгнення по всій території України зруйновано 346 мостів, 157 з них – на державних дорогах. Станом на кінець травня 2023 року дорожникам вдалось відновити 45 відповідних об’єктів та встановити 85 тимчасових переправ.

Фото: Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Полтавській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-