Миколаїв отримав спецтранспорт для обстеження пошкоджених будинків

Миколаїв отримав спецтранспорт для обстеження пошкоджених будинків

Фото
Укрінформ
ПРООН передала Миколаєву спецтранспорт для обстеження пошкоджених об’єктів внаслідок воєнних дій або терористичних актів.

Про це повідомляє Миколаївська обласна рада у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Керівник Програми Організації Обʼєднаних Націй із відновлення та розбудови миру Нільс Крістенсен та представники уряду Канади передали Миколаївщині три спеціалізованих машини. Одну з них передали на баланс комунального підприємства «Миколаївбудреконструкція» для мобільних груп з технічного обстеження будівель та споруд. Автівка оснащена спеціальним обладнанням», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що мобільна група займається обстеженням пошкоджених об’єктів внаслідок надзвичайних ситуацій, воєнних дій або терористичних актів.

«Ворог продовжує обстрілювати Миколаївщину. На сьогодні ми маємо тисячі зруйнованих об’єктів у різних сферах, і обстріли з боку ворога, на жаль, не закінчуються. Такий транспорт необхідний, аби оперативно проводити аналіз пошкоджень, щоб в результаті – швидше заносити їх до реєстрів і відпрацьовувати їхнє відновлення», – сказав т.в.о голови обласної ради Антон Табунщик.

Читайте також: Для відбудови деокупованої Луганщини планують створити Центр відновлення та розвитку громад

Як повідомлялося, Миколаїв отримав два пасажирські автобуси від столиці Чехії Праги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-