У Верещук обговорили відновлення на деокупованих територіях

У Верещук обговорили відновлення на деокупованих територіях

Укрінформ
На засіданні Координаційного штабу з питань деокупованих територій за участі віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук обговорили нагальні теми, які турбують жителів звільнених від російських загарбників територій.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Телеграм Мінреінтеграції.

«У питаннях відновлення маємо діяти злагоджено! Задля того, щоб на звільнених територіях якнайскоріше повертати людям звичне життя», – наголосила віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

Загалом учасники наради відзначили роботу державних банків з відновлення надання послуг на Херсонщині. Обговорили стан підготовки обласних військових адміністрацій до стабілізаційних дій на деокупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Також відпрацьовано алгоритми фінансування об’єктів критичної інфраструктури Харківської та Херсонської областей, зокрема за рахунок коштів Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Читайте також: Росіяни за добу випустили по Херсонщині 287 снарядів, постраждали двоє цивільних

Як повідомлялося, рекомендація Верещук для жителів ТОТ залишається незмінною: за можливості не отримувати ворожі паспорти, а краще виїхати або дочекатися ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-