В Ірпені відкрили відбудований після ворожих артобстрілів відділ поліції

В Ірпені відкрили відбудований після ворожих артобстрілів відділ поліції

Фото, відео
Укрінформ
В Ірпені Київської області у вівторок відбулося відкриття відбудованого після артилерійських обстрілів рф відділу поліції.

Про це у Фейсбуці поінформував т.в.о. голови Національної поліції України (НПУ) Іван Вигівський, передає Укрінформ.

“Сьогодні в Ірпені ми відкрили для громадян відбудований та відновлений після артобстрілів ворога відділ поліції. Трохи більше року тому це місце стало надійним укриттям – правоохоронці зайняли оборону та більше тижня захищали близько ста місцевих мешканців, які переховувались у поліцейському тирі”, - заявив він.

Вигівський поінформував, що під час евакуації громадян загинули у тому числі і поліцейські. Зокрема, в Ірпіні загинув дільничний офіцер, капітан поліції Сергій Близнюк, а у Бучі - оперуповноважений капітан поліції Київщини Юрій Чабах.

Вони були нагороджені Указом Президента України Володимира Зеленського за відвагу та героїзм орденами “За мужність” III ступеня (посмертно).

“Цей відділ поліції – перший з часу повномасштабного вторгнення відбудований та відремонтований поліцейський відділ. Він є символом повернення до нормального життя всієї громади”, - уточнив глава Нацполіції України.

Читайте також: В Ірпені стартувала акція «1 мільйон дерев життя»

Він запевнив, що вони обов’язково повернуть і відновлять присутність правоохоронців у кожному українському місті.

Своєю чергою у пресслужбі Нацполіції поінформували, що разом із тим відбулося відкриття скверу пам’яті загиблого поліцейського Близнюка.

Як повідомлялося, 10 квітня очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов поінформував, що проєктування нового відділення поліції у Бородянці, яке буде збудоване коштом американського бізнесмена Говарда Баффета, вже завершено.

Фото: Іван Вигівський / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-