Агентство відновлення та компанія AECOM підписали меморандум про співробітництво

Агентство відновлення та компанія AECOM підписали меморандум про співробітництво

Укрінформ
Агентство відновлення та американська інжинірингова компанія AECOM підписали меморандум про співробітництво у напрямку ефективного відновлення української інфраструктури.

Про це повідомив голова Агентства відновлення Мустафа Найєм, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу відомства у Фейсбуці.

«Для підтримки інфраструктурної відбудови України ми переймаємо досвід та експертизу лідерів у сфері інжинірингових послуг у транспортному секторі. Наша співпраця з AECOM стане ще одним важливим кроком до якісної та прозорої відбудови нашої країни», - зазначив очільник агентства.

За його словами, документ передбачає обмін досвідом щодо підготовки проєктно-кошторисної документації, технічних рішень та послуг інженерів-консультантів для складних інфраструктурних проєктів; розробку та впровадження програмного забезпечення, баз даних і моніторингу цін на будівельні матеріали; вдосконалення закупівельних процедур агентства.

Читайте також: Голова Київської ОВА обговорив відбудову регіону з послом Японії

Найєм додав, що агентство вже працює над впровадженням міжнародних стандартів для забезпечення прозорості, підзвітності/ефективності в процедурах закупівель, заходах боротьби з корупцією.

AECOM є глобальною консалтинговою компанією, яка займається впровадженням складних та масштабних проєктів у галузях перевезення, будівництва, забезпечення водопостачання, електропостачання та захисту природного середовища для державних та приватних секторальних замовників.

Читайте також: Допомога світу у відбудові України: стратегічні рішення та конкретні проєкти

Як повідомлялось, Програма розвитку Організації Об'єднаних Націй (ПРООН) в Україні надасть експертну підтримку Державному агентству відновлення та розвитку інфраструктури у підвищенні прозорості проєктів відбудови.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-