В Овручі до 1 червня завершать будівництво дитсадка за кошти Естонії – Каллас

В Овручі до 1 червня завершать будівництво дитсадка за кошти Естонії – Каллас

Укрінформ
В Овручі на Житомирщині до 1 червня завершать будівництво дитячого садка, що зводиться за кошти Естонії.

Про це повідомила прем’єр-міністр Естонії Кая Каллас у Житомирі під час спільного брифінгу для журналістів із Президентом України Володимиром Зеленським, передає кореспондент Укрінформу.

«Житомирщина – це регіон, де Естонія фокусується на відбудові, подаючи приклад для решти. Перший етап, який ми тут виконуємо, це дитячий садок в Овручі, і його буде завершено 1 червня. Я дуже рада оголосити, що Естонія займеться і другою частиною дитячого садка ще на 80 дітей. Ми поділимося своїм досвідом щодо якісної турботи про дітей. Також підтримуємо відбудову мосту в Малині і підтримуємо інші проєкти, у тому числі Фонд Олени Зеленської», - сказала Каллас.

Читайте також: Зеленський у Житомирі нагородив орденом прем’єрку Естонії

За її словами, ці будівлі мають бути достатньо сучасними і такими, аби інші партнери могли їх легко відтворити в Україні.

«Відбудова спільно з євроінтеграцією та реформами – це прекрасне прискорення для економіки України. Вимоги Європи слугують саме знаком якості для інвесторів, а антикорупційна політика може призвести до зростання економіки. Це було і в нашому досвіді, тому я певна, що так і буде в досвіді України», - додала урядовиця.

Як повідомляв Укрінформ, в Овручі будують дитсадок за гроші уряду Естонії.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-