ПРООН підтримає Агентство відновлення у підвищенні прозорості проєктів відбудови

ПРООН підтримає Агентство відновлення у підвищенні прозорості проєктів відбудови

Укрінформ
Програма розвитку Організації Об'єднаних Націй (ПРООН) в Україні надасть експертну підтримку Державному агентству відновлення та розвитку інфраструктури у підвищенні прозорості проєктів відбудови.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури за результатами зустрічі заступника міністра Сергія Деркача з постійним представником ПРООН Яко Сільє.

«Для успішної роботи над відновленням України нам потрібні не лише інвестиції. Зараз ми вибудовуємо інфраструктуру довіри з міжнародними партнерами, бізнесом, експертною спільнотою та громадянами. Для зміцнення цієї довіри важливо розвивати антикорупційну систему в організації, яка здатна бачити всередині корупційні ризики, запобігти їх реалізації...» - зазначив Деркач.

Читайте також: Уряд підтримав рішення для реалізації проєктів відновлення на Київщині та Миколаївщині - Шмигаль

У міністерстві нагадали, що ПРООН вже підтримує роботу міністерства з кількох напрямків. Це стосується проведення оцінки корупційних ризиків існуючих процесів відбудови; дослідження впливу корупції на досягнення Цілей сталого розвитку; підвищення прозорості та підзвітності протягом процесу відновлення на місцевому рівні.

Читайте також: Держсекретарю Міністерства економічного співробітництва та розвитку ФРН показали відбудову України

Як повідомлялось, Міжнародна фінансова корпорація США з розвитку (DFC) та Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) допомагатимуть уряду України залучати державні та приватні інвестиції на відбудову країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-