В Україні вже відновили 13 тисяч інфраструктурних об'єктів у чотирьох областях

В Україні вже відновили 13 тисяч інфраструктурних об'єктів у чотирьох областях

Укрінформ
У Київській, Житомирській, Сумській та Чернігівській областях вже відновлено 13 тисяч об'єктів, також дорожники розчистили понад 600 км автодоріг та забезпечили проїзд через 50 тимчасових переправ.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури у Фейсбуці.

«Міністерство з моменту визволення північних областей України активно відновлює зруйновану інфраструктуру. Дорожні бригади оперативно розчищали дороги від знищеної військової техніки та цивільних авто, демонтували блокпости росіян, ремонтували дороги, придорожню інфраструктуру та зводили тимчасові переправи», - йдеться в повідомленні.

Наразі в Київській, Житомирській, Сумській та Чернігівській областях вже відновлено 13 тисяч об'єктів, розчищено понад 600 км автодоріг та забезпечено проїзд через 50 тимчасових переправ.

Читайте також: В ЄС наступного тижня обговорять використання заморожених активів рф для відбудови України

Крім того, відновлено 171 медичний заклад, 19 ВНЗ, 238 шкіл, 122 дитсадки, 976 об’єктів критичної інфраструктури, майже 2 тис. багатоповерхівок та 9 тисяч приватних садиб.

Як повідомлялось, станом на 5 квітня 2022 року в Київській, Житомирській, Сумській та Чернігівській областях внаслідок бойових дій було зруйнувано майже 38 тисяч інфраструктурних об’єктів: лікарні, школи, дитсадки, об'єкти критичної інфраструктури, дороги та мости, приватні та багатоповерхові будинки.

Фото: Мінінфраструктури

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-