Відновлення будинку з роботою Бенксі на Київщині -  проєкт розроблять студенти

Відновлення будинку з роботою Бенксі на Київщині - проєкт розроблять студенти

Фото
Укрінформ
Студенти Київського національного університету будівництва та архітектури розроблятимуть проєкт відновлення будинку з роботою Бенксі у селищі Горенка Київської області.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомила Гостомельська селищна військова адміністрація.

«Студенти 3 курсу Київського національного університету будівництва та архітектури в рамках навчання долучилися до відновлення Гостомельської громади. Відділ архітектури та містобудування проводить конкурс серед студентів на кращий проєкт», - йдеться в повідомленні.

На Київщині студенти розроблять проєкт відновлення будинку з роботою Бенксі / Фото: Гостомельська селищна військова адміністрація, Телеграм

Завданням студентів є створення проєкту благоустрою житлового будинку та прибудинкової території за адресою: вулиця Садова, 21.

Читайте також: У Гостомелі переробили 15 тисяч тонн будівельного сміття — використають для відновлення міста

Будинок з роботою Бенксі заплановано відновити для мешканців. Малюнок буде збережений для можливості відвідування туристами.

Як повідомлялося, британський художник Бенксі підтвердив, що намалював сім графіті в Україні, зокрема у Києві, а також Гостомелі, Ірпені й Бородянці, які найбільше постраждали від російських бомбардувань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-