На місці тимчасової переправи біля Чернігова встановили металевий модульний міст

На місці тимчасової переправи біля Чернігова встановили металевий модульний міст

Фото
Укрінформ
На правому березі річки Десна біля Чернігова відновлено сполучення між містом та громадами, а саме встановлено металевий модульний міст.

Про це повідомляє в Телеграмі начальник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус, передає Укрінформ.

“Металевий модульний міст встановили на трасі Р-69 Вишгород — Десна — Чернігів, яка зараз виконує функцію головного маршруту від Чернігова до Києва. Досі на цьому місці функціонувала лише тимчасова переправа”, - йдеться в повідомленні.

За словами Чауса, монтажні роботи завершили ще у лютому, але перед запуском руху провели випробування споруди та встановили нові дорожні знаки на під’їздах до переправи.

Начальник ОВА зауважив, що завдяки модульним мостам у стислі терміни можна забезпечити проїзд на критично важливих маршрутах та повернути нормальне життя у деокуповані міста та селища.

Читайте також: На Миколаївщині відбудували ще один міст

Також очільник ОВА поінформував, що два мости встановлено на головному маршруті між Черніговом та Києвом Р-69. Третій встановлять на дорозі національного значення. Підготовчі роботи вже ведуться, і як тільки спаде рівень води на Десні, стартує процес монтажу конструкції споруди.

Як повідомляв Укрінформ, французька компанія Matiere надала шість збірних конструкцій для відновлення зруйнованої дорожньої інфраструктури у Чернігівській області. Адже на Чернігівщині інфраструктурні руйнування через російське вторгнення - найвищі серед деокупованих областей. Зокрема, тут було зруйновано 27 штучних споруд. На 20 локаціях забезпечували проїзд шляхом організації тимчасових об'їздів. Нещодавно поблизу села Киселівка на Чернігівщині відновили зруйнований на початку повномасштабного вторгнення міст через річку Замглай.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-