В одній з бучанських багатоповерхівок відремонтовали три квартири коштом благодійників

В одній з бучанських багатоповерхівок відремонтовали три квартири коштом благодійників

Фото
Укрінформ
У Бучі відремонтовали три квартири за сприяння міжнародного фонду «Відродження» та благодійної організації CARE Deutschland e.V.

Про це повідомляє пресслужба фонду в Фейсбуці, передає Укрінформ.

«У Бучі відремонтували три квартири, які 25 лютого 2022 року постраждали від російської авіації. Ремонтні роботи були закінчені за підтримки нашого фонду та CARE Deutschland e.V. – нашого партнера в рамках ініціативи «Гуманітарна солідарність», - йдеться у повідомленні.

Фото: Міжнародний фонд
Фото: Міжнародний фонд "Відродження"

Наголошується, що ремонт виконано в горішніх квартирах багатоповерхівки житлового комплексу «Пурпурові вітрила» на Мельниках, в яку під час штурму аеропорту «Антонов» влучив снаряд. Внаслідок руйнації житло втратили три родини.

Читайте також: Компанія QHome встановить 100 будинків для сімей, які втратили житло через війну з рф

Як зазначили у фонді, дах було відновлено торік коштом місцевого бюджету, а ремонт квартир був здійснений на замовлення громадської організації «Я – Бучанець» коштом благодійників.

Як повідомлялося, у Київській області вже відновлено понад 11 тисяч об’єктів, пошкоджених внаслідок повномасштабного російського вторгнення, з них повністю відновили понад 7 тисяч, частково - більш ніж 4 тисячі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-