USAID закупив для релокованих центрів зайнятості Донеччини IT-обладнання

USAID закупив для релокованих центрів зайнятості Донеччини IT-обладнання

Фото
Укрінформ
Проєкт USAID «Економічна підтримка України» закупив для Донецького обласного центру зайнятості (ДОЦЗ) 50 ноутбуків, 50 навушників та програмне забезпечення.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу проєкту у Фейсбуці.

«Понад 350 працівників центрів зайнятості Донецької області були змушені покинути міста, де вони жили та працювали, та пристосовуватися до нових місць роботи. Фахівці ДОЦЗ продовжують працювати дистанційно (переважно на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти та зайнятості), надаючи послуги своїм клієнтам», - йдеться у повідомленні.

Використання ІТ-обладнання допоможе працівникам центрів зайнятості надавати більш ефективні послуги з працевлаштування безробітним переселенцям. На 1 березня на обліку в центрах зайнятості Донецької області перебувають 6 378 безробітних, загальна кількість вакансій – 1 688.

Читайте також: USAID запустило кампанію про внесок жінок в оборону та відбудову України

ІТ-обладнання отримають працівники Донецького обласного центру зайнятості та 10 філій з Бахмута, Волновахи, Добропілля, Дружківки, Костянтинівки, Краматорська, Мар’їнки, Маріуполя, Селидового, Слов’янська, тимчасово переміщених до Вінницької, Дніпропетровської, Запорізької, Львівської, Рівненської, Хмельницької та Чернівецької областей.

Як повідомлялося, через ініціативу «Ноутбуки для України», яку підтримує Єврокомісія, зібрали додаткові 13 тисяч ноутбуків, смартфонів і планшетів, щоб відправити до України.

Фото: Проєкт USAID "Економічна підтримка України", Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-