Дорожники розпочали ремонт мосту через річку Удай на автодорозі Кролевець-Пирятин

Дорожники розпочали ремонт мосту через річку Удай на автодорозі Кролевець-Пирятин

Фото
Укрінформ
Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури розпочинає ремонт мосту на автодорозі Кролевець-Конотоп-Ромни-Пирятин, яка сполучає центр та північ України, зокрема Полтавську та Сумську області.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Агентство відновлення.

«Дорога сполучає центр та північ України, зокрема Полтавську та Сумську області. Значна частина трафіку – пасажирські автобуси. Відтак аби проїзд був безпечним, розпочато оновлення мосту. Аби не перекривати повністю рух дорогою, буде встановлено світлофор, який забезпечить проїзд транспорту в реверсивному режимі», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що першочергово відбудеться заміна деформаційних швів, які повністю зруйновані. Паралельно проведуть заміну перильного та бар’єрного огородження та ремонт тротуарів. Роботи виконуються за кошт експлуатаційного утримання. Востаннє міст ремонтувати 20 років тому.

Читайте також: На мосту через Сулу повністю змонтували металеву прогонову будову

Як повідомлялось, дорожники повністю змонтувати на мості через Сулу, що знаходиться на автодорозі Н-08 Бориспіль-Маріуполь, металеву прогонову будову. Міст забезпечує транспортний зв’язок між північчю, центром, півднем України – Київською, Черкаською, Полтавською, Кіровоградською, Дніпропетровською областями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-