Платформа United24 зібрала вже понад $288 мільйонів

Платформа United24 зібрала вже понад $288 мільйонів

Укрінформ
До платформи United24 вже долучилися люди зі 110 країн світу, а загальна сума благодійних внесків перетнула позначку в 288 мільйонів доларів США.

Про це в інтерв’ю Укрінформу розповів керівник із розвитку електронних послуг у Мінцифри Мстислав Банік.

«За час роботи фандрейзингової платформи вдалося зібрати понад 288 млн доларів. На кошти вдалось закупити та доставити тисячі апаратів для українських медиків, сотні машин швидкої допомоги, амуніції та дронів. Крім цього, спрямовано понад 500 млн гривень на відбудову 18 будинків у Київській області, які зруйнував ворог», - зазначив він.

Банік додав, що зараз амбасадорами United24 є відомі в усьому світі люди: Андрій Шевченко, Еліна Світоліна, Олександр Усик, Демна, Лієв Шрайбер, Марк Гемілл, Imagine Dragons, Барбра Стрейзанд, Скотт Келлі, Тімоті Снайдер, Бред Пейслі та Мішель Азанавічус. Платформу також підтримали світові бренди: Balenciaga, Uber, Grammarly, BMW та інші.

Читайте також: П'ять областей отримали ще 20 реанімобілів, придбаних за кошти UNITED24

Як повідомлялось, 5 травня 2022 року Володимир Зеленський оголосив, що Україна запускає глобальну ініціативу United24. Вона спрямована на збір коштів для допомоги у процесі відновлення України в умовах війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-