Рятувальники Донеччини отримали від міжнародних партнерів обладнання на ₴2,5 мільйона

Рятувальники Донеччини отримали від міжнародних партнерів обладнання на ₴2,5 мільйона

Фото
Укрінформ
У межах Програми ООН з відновлення й розбудови миру за фінансової підтримки ЄС та уряду Данії рятувальники Донецької області отримали спецобладнання на суму близько 2,5 млн грн.

Про це Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомляє у Фейсбуку, передає Укрінформ.

«На Донеччині тривають активні бойові дії. Незважаючи на небезпеку, надзвичайники працюють цілодобово: ліквідовують займання, розбирають завали, проводять пошукові роботи, надають першу домедичну допомогу та транспортують поранених внаслідок обстрілів мешканців прифронтових населених пунктів. Спеціалізоване обладнання на суму близько 2 млн 500 тис. грн отримали рятувальники Донеччини для ще більш ефективного надання допомоги населенню в зоні активних бойових дій», – ідеться в повідомленні.

Зазначається, що у межах Програми ООН з відновлення й розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу та уряду Данії рятувальникам передали 14 сучасних наборів для надання першої домедичної допомоги населенню та 35 повних комплектів бойового одягу.

У ДСНС висловили вдячність міжнародним партнерам за постійну підтримку й надану допомогу.

Читайте також: Міжнародна компанія з розробки програмного забезпечення передала Миколаївщині 70 генераторів

Як повідомляв Укрінформ, рятувальники Дніпропетровської області отримали спеціалізовану допомогу від волонтерів зі Швеції, зокрема позашляховик і піротехнічне оснащення для розмінування визволених територій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-