Трюдо приєднався до маршу-вшанування роковин війни в Україні

Трюдо приєднався до маршу-вшанування роковин війни в Україні

Фото
Укрінформ
Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо долучився до багатотисячного мітингу у Торонто, приуроченого до перших роковин повномасштабного російського вторгнення до України.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук написав депутат парламенту Канади Іван Бейкер.

“Сьогодні я приєднався до прем’єр-міністра Джастіна Трюдо, міністра оборони Аніти Ананд, міністра у справах гендерної рівності Марсі Ієн, міністра психологічного здоров’я Керолін Беннет, колег-депутатів та тисяч канадців у Торонто на акції Солідарність із Україною”, - заявив Бейкер.

Він зазначив, що “у цей сумний день ми вшановуємо жертв російської геноцидної війни й відзначаємо мужність українського народу, який бореться за свою та нашу свободу. “Ми подвоюємо зусилля, аби не зустрічатися на тому ж місці через рік на другі роковини, й гарантувати перемогу України у війні. Ми також із нетерпінням очікуємо на світліше майбутнє для українців та безпечніший світ для усіх нас”, - зауважив депутат.

Читайте також: Акції на підтримку України до річниці вторгнення росії відбуваються у понад 60 містах США

Додамо, що різноманітні заходи, приурочені до перших роковин повномасштабного вторгнення росії до України, пройшли сьогодні у понад 40 містах Канади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-