Україна отримала чергову партію медичної гуманітарної допомоги

Україна отримала чергову партію медичної гуманітарної допомоги

Укрінформ
Міністерство охорони здоров'я минулого тижня отримало від міжнародних партнерів як гуманітарну допомогу медичне обладнання, 98 палет медичних виробів, лікарські засоби та інше.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я, передає Укрінформ.

"Через Міністерство охорони здоровʼя України надійшло: медичне обладнання, 98 палет медичних виробів, витратних матеріалів, інфузійних насосів, 9 палет лікарських засобів, 33 палети лікарського засобу «Елевіт», 6 коробок ліхтарів, 3 палети окулярів, 31 палета памперсів для дорослих", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що гуманітарна допомога надійшла від Урядового агентства стратегічних резервів Польщі, незалежної міжнародної медичної гуманітарної організації «Лікарі без кордонів», німецького та фінського виробників ліків Bayer і Orion Pharmaceuticals, благодійних організацій зі Швейцарії та США «Цюрих допомагає Україні» і Restoring Vision, а також Асоціації допомоги «Українське майбутнє».

Читайте також: За сприяння діаспори з Аргентини відправили дванадцяту партію гумдопомоги для України

Як повідомлялося, медичну гуманітарну допомогу Україні надають 35 країн, на минулому тижні Міністерство охорони здоров'я отримало низку лікарських засобів та засоби індивідуального захисту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-