За сприяння діаспори з Аргентини відправили дванадцяту партію гумдопомоги для України

За сприяння діаспори з Аргентини відправили дванадцяту партію гумдопомоги для України

Укрінформ
З Аргентини за підтримки громадських організацій, українців та їхніх нащадків, друзів і небайдужих аргентинців до Варшави відправили дванадцяту партію гуманітарної допомоги для України.

Як передає Укрінформ, про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив Юрій Данилишин – голова Управи УКТ «Просвіта» в Аргентині, регіональний віцепрезидент Світового конгресу українців  в Латинській Америці. 

За словами Данилишина, вантаж складається з майже семи тонн їжі, які потім транспортувати для розповсюдження в пункт призначення.

Він розповів, що водночас це четвертий вантаж у рамках кампанії #UniteWithUkraine, яку просуває Світовий конгрес українців, попередні вантажі становили чотирнадцять тонн – у всіх випадках продукти тривалого зберігання. Цього разу до акції приєдналися лабораторії «Монсеррат та Еклер», які безплатно віддали ліки.

«Члени Української громади мали можливість особисто подякувати ГО «Солідер» на чолі з режисером і меценатом Енріке Пін'єйро за сприяння авіаперевезенню до Варшави, Комісії «Білих шоломів» при Міністерстві закордонних справ, міжнародної торгівлі та культу, яка була представлена її віцепрезидентом Пабло Вірасоро та секретарем Фабіаном Баллестеросом, які сприяли вирішенню митних питань щодо відправлення допомоги, та Посольству України на чолі з Сергієм Небратом і Віталієм Удовіком, які координували акцію», – написав Данилишин.

Нагадаємо, раніше за активних зусиль української діаспори в Аргентині та сприяння Посольства України з Буенос-Айреса до Варшави відправили партію гуманітарної допомоги для України, яка складалася з 15 т продуктів харчування, медикаментів і теплих аксесуарів для зимового одягу. 

Фото: Юрій Данилишин / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-