У Європі запрацювали перші хаби збору техніки для українців

У Європі запрацювали перші хаби збору техніки для українців

Укрінформ
У межах ініціативи Laptops for Ukraine в європейських містах  запрацювали перші 11 хабів збору техніки. Вони допоможуть забезпечити необхідним обладнанням українців, що постраждали внаслідок російської агресії.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Міністерство цифрової трансформації у Телеграмі.

«Перші хаби збору техніки для українців встановлено в Європі. Будь-яка європейська соціально відповідальна компанія може взяти участь у зборі ноутбуків, планшетів, смартфонів для українських шкіл, лікарень, державних адміністрацій та інших установ, які постраждали від збройної агресії рф», - ідеться в повідомленні.

Наразі хаби збору техніки встановлені в таких містах як Париж, Трір, Гранада, Ойпен, Антверпен, Брюссель, Карлові Вари, Прага, Любляна, Таллінн та Орадя. Мінцифри залучене до координації передачі техніки відповідно до запитів інших державних установ.

Читайте також: Мінцифри запускає платформу «Кабінет стартапів України» для підтримки топових компаній

Як повідомлялось, українські педагогічні працівники отримали 50 тис. хромбуків у межах співпраці МОН і Мінцифри з компанією Google та ЮНЕСКО. Близько 4 тис. електронних пристроїв отримали освітяни Рівненщини, Харківщини й Полтавщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-