Кантрі-музикант Бред Пейслі долучився до команди амбасадорів UNITED24

Кантрі-музикант Бред Пейслі долучився до команди амбасадорів UNITED24

Фото
Укрінформ
Всесвітньо відомий виконавець кантрі-музики Бред Пейслі долучився до команди амбасадорів фандрейзингової платформи UNITED24.

Як передає Укрінформ, про це Президент Володимир Зеленський повідомив у Телеграмі

"Ми маємо залучати якомога більше відомих людей, які привертатимуть увагу до відновлення домівок для українців, що постраждали від війни", - зазначив Зеленський. 

Він поінформував, що такою людиною став усесвітньо відомий виконавець кантрі-музики, багаторазовий лауреат премій "Греммі" й Academy of Country Music Awards Бред Пейслі. 

"Він долучився до команди амбасадорів фандрейзингової платформи UNITED24  та підтримуватиме напрям "Відбудова України", - підкреслив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, загальна сума благодійних внесків, які зібрали завдяки державній фандрейзинговій платформі United24, сягнула понад 10 мільярдів гривень.

Як повідомляє сайт Президента, під час онлайн-дзвінка Зеленський подякував музиканту за підтримку.

"Дякую, що ви вирішили приєднатися саме до напряму "Відбудова". Життя багатьох людей було зруйноване. Зараз ми маємо залучати якомога більше знаменитостей, які привертатимуть увагу до необхідності відновлення домівок українців, що постраждали від війни", – наголосив Зеленський.

"Я не самотній у своєму бажанні допомогти Україн. Але, як і багато людей в Америці, досі я не знав напевно, як простягнути руку допомоги зі США. Мені дуже пощастило приєднатися до платформи, яка дасть змогу це зробити. Як американець я бачу, які ми схожі, скільки в нас спільних цінностей із відважними українцями, і я зосереджу зусилля на тому, щоб допомогти українським родинам відновити свої оселі та повернутися додому", - у свою чергу підкреслив Бред Пейслі.

Читайте також: Для платформи United24 запустять новий сайт

Пейслі – володар трьох нагород Grammy, п’ятнадцяти нагород Academy of Country Music Awards, чотирнадцяти Country Music Association Awards та двох American Music Awards. У 2008 році він став першим виконавцем, чиї десять поспіль синглів опинилися на першому місці Billboard Country Airplay.

Співак підтримував Україну з початку повномасштабного вторгнення Росії, зокрема взяв участь у благодійному телемарафоні Ukraine: Answering the Call, який транслювали в прайм-тайм три американські канали. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-