Для платформи United24 запустять новий сайт

Для платформи United24 запустять новий сайт

Укрінформ
Державна фандрейзингова платформа United24 отримає оновлений вебсайт - United24 2.0.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це сказав віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров під час виступу в Українському домі у Давосі.

"Ми плануємо запустити вебсайт United24 2.0. На ньому буде розміщена інформація про партнерів та донорів платформи. Також на сайті будуть розміщені різні історії, і на ньому можна буде обрати мету донату", - розповів він.

Федоров зазначив, що на першій версії сайту можна обрати напрям підтримки, а на новому сайті будуть розміщені фандрейзингові програми під конкретні цілі, які будуть пов'язані з конкретними амбасадорами платформи та компаніями.

Віцепрем'єр додав, що минулого тижня в Україні стартувала програма з відбудови, першим проєктом якої стала реконструкція будинків на Київщині. У межах програми буде відбудовано 18 будинків в Ірпені, Бородянці, Гостомелі, селах Бузове та Мила.

За словами Федорова, у межах проєкту на будівельних майданчиках будуть розміщені камери для того, щоб донори могли спостерігати за процесом у режимі реального часу. На вебсайті програми буде розміщена інтерактивна мапа будинків, де також будуть розміщені історії мешканців. Крім цього, на сайті можна буде знайти інформацію про донорів та амбасадорів і конкретні будинки, на які вони пожертвували гроші або допомогли збирати донати.

Очільник Мінцифри додав, що проєкт вже підтримали великі компанії. Наприклад, один із будинків відбудує всесвітньовідомий бренд Balenciaga.

Читайте також: Uber задонатив $1,5 мільйона через UNITED24

Як повідомлялося, у травні 2022 року Президент Володимир Зеленський підписав указ щодо ініціативи створення національного бренду United24 для об'єднання зусиль міжнародних партнерів у підтримці України.

Фандрейзингова платформа United24 стала "єдиним вікном" для пожертв від благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян з метою підтримки України, зокрема за такими напрямами: допомога Збройним силам, гуманітарна, медична допомога і допомога дітям, відновлення інфраструктури, цифрова та інформаційна протидія збройній агресії.

За словами Зеленського, загальна сума благодійних внесків, які зібрали платформі United24, сягнула понад 10 мільярдів гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-