Uber задонатив $1,5 мільйона через UNITED24

Uber задонатив $1,5 мільйона через UNITED24

Укрінформ
Компанія Uber повідомила, що продовжить підтримку України у 2023-му, і першим кроком у цьому став внесок у сумі 1,5 млн дол. через UNITED24.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства цифрової трансформації.

«Підтримка провідних світових компаній важлива як ніколи. Адже всесвітньо відомі бренди дозволяють не тільки збирати кошти для нашої країни, яка захищає себе понад десять місяців, але й допомагають тримати Україну в фокусі уваги всього світу. Я вдячний команді Uber за численні ініціативи, які вона реалізувала протягом 2022 року, та за партнерство з платформою UNITED24. Завдяки цій підтримці ми зможемо забезпечити героїчних українських медиків машинами швидкої допомоги, які врятують тисячі життів», — наголосив віцепрем’єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Масштабну підтримку України з боку компанії у 2023 році нещодавно Федоров обговорив з CEO Uber Дара Хосровшахі Зокрема, компанія перекаже ще 1,5 млн дол., подвоївши збір. Тож загальний внесок Uber усього за один місяць партнерства з UNITED24 складе 3 млн дол.

Читайте також: Одна з найбільших креативних агенцій Британії розробила рекламну кампанію для UNITED24

Як повідомлялося, на початку грудня 2022 року UNITED24 у партнерстві з Uber започаткували міжнародний збір Keep Ukraine Moving на реанімобілі. Загальна сума збору та пожертви, яку зробила сама компанія, сягнула 1,5 млн дол.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-