Міндовкілля отримало від Литви технічну допомогу

Міндовкілля отримало від Литви технічну допомогу

Укрінформ
Установи природно-заповідного фонду України за останні місяці  отримали 33 автомобілі від Міністерства навколишнього середовища Литви.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів у Телеграмі.

«У цілому за останні декілька місяців наші установи природно-заповідного фонду отримали від Литви 33 автомобілі, обладнання для відеонагляду, комп'ютери та іншу техніку», – йдеться у повідомленні. 

Завдяки домовленостям міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Руслана Стрільця та міністра навколишнього середовища Литви Сімонаса Гентвіласа, очікується передача ще 3 пожежних авто та 300 комплектів протипожежного спецодягу. 

Читайте також: З початку війни росія скоїла понад 2 тисячі злочинів проти довкілля

Зазначається, що сьогодні, 23 січня, також надійшли два пожежних автомобілі від Міністерства навколишнього середовища Литви, які  уже передані лісгоспу на Київщині.

Як повідомлялося, 5 грудня на Львівщині міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець вручив представникам українських природозахисних установ ключі від 9 автівок, переданих Міністерством навколишнього середовища Литви для українських захисників довкілля.

Фото: Міндовкілля

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-