У Нью-Йорку до Дня Соборності висадили сад із соняшників

У Нью-Йорку до Дня Соборності висадили сад із соняшників

Фото
Укрінформ
У Нью-Йорку (США) до Дня Соборності України висадили понад 300 соняшників, які символізують початок повномасштабного вторгнення російської федерації.

Як передає Укрінформ, про це  Міністерство закордонних справ України повідомляє у Фейсбуці.

“У Нью-Йорку до Дня Соборності України висадили понад 300 соняшників. Кожна квітка символізує день з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну. Відвідати такий соняшниковий сад жителі Нью-Йорка могли з 19 по 22 січня”, - ідеться в повідомленні.

Організатори заохочували бажаючих сфотографуватися на фоні соняшників, поділитися фотографіями в соцмережах з хештегом #UnifyUkraine. 

Читайте також: У Стокгольмі відзначили День Соборності України

Окрім того, організатори події заохочували учасників події висловити підтримку українцям, як тим, хто вимушено залишив Україну, так і тим, хто залишився, щоб боротися за свободу.

Як повідомлялося, 22 січня відзначається День Соборності України. Цього дня у 1919 році Українська Народна Республіка та Західноукраїнська Народна Республіка, які до того були частинами, відповідно, Російської та Австро-Угорської імперій, проголосили Акт Злуки, який об’єднав дві республіки в єдину незалежну українську державу. Цей крок також заклав основу для відновлення незалежності України у 1991 році.

Фото: МЗС України, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-