Бронюк, «Подільська громада» і фонд Тайри передали газові плити й генератори у Херсон і Миколаїв

Бронюк, «Подільська громада» і фонд Тайри передали газові плити й генератори у Херсон і Миколаїв

Укрінформ
Фронтмен гурту «ТІК» Віктор Бронюк, фонд «Подільська громада» і фонд Тайри «Мрія» передали газові плити й генератори у Херсон і Миколаїв у рамках акції «Тепло на Різдво».

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив Віктор Бронюк, лідер гурту «ТІК» і голова представницької ради Фонду громади «Подільська громада».

«Про старт акції і збір коштів ми оголосили у День святого Миколая, аби придбати портативні газові плити для найбільш незабезпечених жителів деокупованих міст і селищ Херсонщини і Миколаївщини, - одиноких літніх людей і багатодітних родин, які через зруйновану інфраструктуру, на жаль, часто навіть не мають можливості зігрітися теплим чаєм чи кавою», - сказав Бронюк.

За його словами, кошти на благодійний вантаж у ході акції «Тепло на Різдво», яка тривала місяць, зібрали Віктор Бронюк, Фонд громади «Подільська громада», ГО «NEW UKRAINIAN WAY» і ГО «ТІК». На закумульовані гроші закупили кілька потужних генераторів, понад 600 портативних газових плит, більше тисячі великих і компактних газових балонів і багато термосів.

Окрім того, понад десять потужних зарядних станцій EcoFlow передали учасникам акції друзі з Посольства України у Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії.

Читайте також: Буковина отримала дві сотні генераторів із Німеччини

Участь в акції також узяли підприємці-волонтери та профспілка Держпродспоживслужби Вінницької області. Підтримав її і Благодійний фонд «Мрія», заснований відомою волонтеркою і парамедиком Юліє Паєвською (Тайрою), яка понад три місяці провела у російському полоні. Тайра та її команда оплатили пальне для доправлення вантажу у Херсонську та Миколаївську області та передали тонну пального для генераторів.

Фото: «Подільська громада»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-