«Ми захоплюємося вашою мужністю»: Скорсезе звернувся до українців

«Ми захоплюємося вашою мужністю»: Скорсезе звернувся до українців

Відео
Укрінформ
Відомий американський кінорежисер, лауреат премії «Оскар» Мартін Скорсезе звернувся до українців зі словами підтримки. 

Як передає Укрінформ, його відеозвернення було опубліковано в Інстаграм-акаунті UNITED24. 

«Мої дорогі українці, співгромадяни світу, мене звати Мартін Скорсезе, і я надсилаю це повідомлення, щоб просто сказати, що ви не самотні. Ми захоплюємося вашою мужністю, наполегливістю, стійкістю та надзвичайною, дивовижною рішучістю перед лицем цього варварства. Цього невимовного варварства», – наголосив Скорсезе.

«У цей момент ваш дух, сила вашого духу – наче світло. Це світло всього світу. І я молюся, щоб воно було досить яскравим, аби провести вас крізь цю темряву», – додав режисер.

Мартін Скорсезе — американський кінорежисер, сценарист, продюсер та історик кіно, відомий також під зменшувальним ім'ям Марті.

Читайте також: Платформа United24 зібрала понад ₴10 мільярдів для України – Зеленський

Він є засновником «Світового фонду кіно» та лауреатом премії Американського інституту кіномистецтва за внесок у кінематограф. Скорсезе є також лауреатом численних премій, серед яких «Оскар», «Золотий глобус», BAFTA та премія Гільдії кінорежисерів Америки.

Серед найзначніших його робіт - «Таксист», «Шалений бик», «Славетні хлопці», в яких він працював із Робертом Де Ніро. Скорсезе здобув премію «Оскар» в категорії найкращий режисер за фільм «Відступники».

Фото: nytimes.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-