Шмигаль і Шевченко оглянули стадіон в Ірпені, який відновлять коштом UNITED24

Шмигаль і Шевченко оглянули стадіон в Ірпені, який відновлять коштом UNITED24

Фото
Укрінформ
Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль разом із амбасадором платформи UNITED24 Андрієм Шевченком оглянули найбільший спортивний стадіон в Ірпінській громаді на Київщині, який відновлять коштами благодійників.

Як передає Укрінформ, про це Шмигаль написав у Телеграмі.

«Запускаємо перші проєкти відбудови України з міста-героя Ірпінь. З легендарним футболістом та амбасадором платформи UNITED24 Андрієм Шевченком оглянули найбільший спортивний стадіон у громаді. Колись тут проходили всесвітні та всеукраїнські змагання серед молоді та дитячих команд. Але російські війська вирішили «звільнити» стадіон від наших чемпіонів. Лише в поле поцілили 34 рази», - написав Шмигаль.

Денис Шмигаль та Андрій Шевченко оглянули стадіон в Ірпені / Фото: КМУ

Завдяки коштам донорів, зібраних на ініційованій президентом платформі UNITED24, стадіон невдовзі буде відновлений, і українська молодь знову зможе проводити на ньому турніри.

Читайте також: Платформа United24 зібрала вже понад $268 мільйонів

«Відбудуємо все знищене ворогом і повернемо життя в постраждалі від війни громади», - наголосив Шмигаль.

Як повідомлялось, Прем'єр-міністр із урядовою командою побував в Ірпені на Київщині. Саме звідси запускають перші проєкти відбудови в межах платформи UNITED24. 18 житлових будинків будуть відновлені в Ірпені, Бородянці, Гостомелі, селах Бузове та Мила.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-