Прикордонники отримали гуманітарну допомогу від іспанських волонтерів

Прикордонники отримали гуманітарну допомогу від іспанських волонтерів

Фото
Укрінформ
Благодійники з Іспанії передали для українських прикордонників теплі ковдри та апарати для анестезії. Гуманітарна допомога буде спрямована у східні регіони України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

«Вантажівка з гуманітарною допомогою прибула з Барселони. Майно зібрали та доправили в Україну за сприяння Фонду монастиря Санта-Клара і за безпосередньої участі його керівниці – сестри Лусії Карам. Цього разу прикордонникам передали речі для медичних закладів – 5 апаратів для проведення анестезії, а також близько 1300 ковдр. Усі матеріальні засоби поїдуть у східні регіони України, де охоронці кордону протистоять ворогу», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Іспанія передасть Україні понад 160 одиниць обладнання для відновлення електромереж

У пресслужбі нагадали, що завдяки зусиллям Фонду монастиря Санта-Клара, а також «Асоціації волонтерів CaixaBank» і «Асоціації «Посланці миру», Держприкордонслужба України отримала понад 60 автомобілів, понад 50 з яких – медичного призначення, а також тонни медичних препаратів та обладнання.

Як повідомляв Укрінформ, гуманітарні організації не припиняють підтримувати народ України. Станом на 26 грудня 2022 року від початку повномасштабного вторгнення гуманітарну допомогу отримали 13,6 мільйона українців.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-