Бригадам, які звільняли Миколаївщину та Херсонщину, передали генератори і Starlink

Бригадам, які звільняли Миколаївщину та Херсонщину, передали генератори і Starlink

Фото
Укрінформ
Бригадам, які звільняли від окупантів Миколаївщину та Херсонщину, миколаївці на свята передали генератори, Starlink та смаколики.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім , передає Укрінформ.

«Передали трохи святкового настрою від миколаївців нашим хлопцям. Побували та підтримали військових з миколаївських бригад та бригад, які брали безпосередньо активну участь у визволенні Миколаївщини та Херсонщини. Передали генератори, Starlink, павербанки, термобілизну, теплий одяг, смаколики, щоб хлопцям максимально було комфортно», - написав Кім.

За його словами, очільники області поспілкувалися з командирами, дізнались, які є потреби у цих бригад, а також запевнили, що підтримуватимуть їх і надалі.

Читайте також: Українські рятувальники отримають від колег із Польщі сім комплектів Starlink

Він також зазначив, що безпосередньо на бойових позиціях став свідком так званого припинення вогню, оголошеного кремлем - на святвечір ворог підступно обстріляв один з населених пунктів.

Як повідомляв Укрінформ, бійці Національної гвардії України доставили 10 тонн гуманітарної допомоги від благодійників з Нідерландів в Херсон, зокрема це набори зі смаколиками, розфарбовками для дітей та одяг для жителів міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-