Українські рятувальники отримають від колег із Польщі сім комплектів Starlink

Українські рятувальники отримають від колег із Польщі сім комплектів Starlink

Укрінформ
Українські рятувальники отримали від колег із Польщі сертифікати на сім комплектів Starlink, які надійдуть в Україну впродовж трьох місяців 2023 року.

Як передає Укрінформ, про це Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомляє у Телеграмі.

Зазначається, що рятувальники з Івано-Франківської, Тернопільської, Хмельницької, Одеської областей і Києва 27-29 грудня відвідали місто Закопане в Республіці Польща для участі в нараді з підбиття підсумків реалізації проєкту під назвою "Підвищення ефективності реагування українських рятувальних служб на кризові ситуації – IV етап" та отримання обладнання, придбаного в рамках проєкту та обговорення подальших перспектив співпраці.

"За результатами зустрічі українська делегація отримала сертифікати на обладнання Starlink в кількості 7 штук, які будуть надані в І кварталі 2023 року. А також пожежно-рятувальне обладнання", - і деться у повідомленні.

У ДСНС подякували польським рятувальникам за допомогу та підтримку.

Читайте також: Україна отримала чергову партію Starlink, яку відправлять у «пункти незламності» - Шмигаль

Як повідомляв Укрінформ, рятувальний департамент МВС Естонії у відповідь на міжнародний запит Києва відправив в Україну технічні засоби для розмінування боєприпасів на звільнених від російських військових територіях.

Фото: ДСНС України, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-