Пашинян привітав Зеленського з Новим роком і побажав Україні миру

Пашинян привітав Зеленського з Новим роком і побажав Україні миру

Укрінформ
Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян сподівається, що в новому році спільними зусиллями вдасться надати нового імпульсу подальшому розвитку вірмено-українських міждержавних відносин.

Про це йдеться у привітанні Президенту України Володимиру Зеленському з нагоди прийдешніх свят, текст якого оприлюднило у Фейсбуці посольство Вірменії в Україні, передає Укрінформ.

«Від усього серця вітаю та надсилаю найкращі побажання Вам і дружньому українському народу з нагоди Новорічних і Різдвяних свят. Сповнений надії, що в прийдешньому році у світі пануватиме мир і солідарність, та в умовах стабільності нам вдасться спільними зусиллями надати нового імпульсу подальшому розвитку вірмено-українських міждержавних відносин, заснованих на взаємній повазі на благо народів Вірменії та України», - зазначив Пашинян.

Читайте також: Посол США побажала українцям миру і перемоги в новому році

Він побажав Президенту України і його близьким міцного здоров’я та удачі, а дружньому українському народу – вічного миру та стабільності.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян на саміті Організації договору про колективну безпеку (ОДКБ) у Єревані відмовився підписувати проєкти декларації Ради колективної безпеки ОДКБ та документа про спільні заходи щодо надання допомоги Вірменії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-